Sijainti

Asolan VPK sijaitsee Itä-Vantaalla Asolan kaupunginosassa. Osoitteemme on Kuusitie 5, 01400 Vantaa.

Liikenneyhteydet

Asolan VPK sijaitsee sekä paikallisten että valtakunnallisten pääväylien varrella, joten tänne on erittäin helppo saappua niin omalla autolla kuin julkisen liikenteen välineilläkin.

Junalla

Lähimmät juna-asemat sijaitsevat Koivukylässä ja Rekolassa. Molemmille asemilta on n. 10 minuutin kävelymatka. Näillä asemilla pysähtyvät paikallisjunat K ja T, joiden pääteasemat ovat Helsinki ja Kerava/Riihimäki. Lisäksi kehäradan junat I ja P pysähtyvät Leinelässä. Kaukojunat pysähtyvät Tikkurilassa, jossa voi vaihtaa paikallisjunaan, linja-autoon tai taksiin.

Linja-autolla

Lähimmät linja-autopysäkit sijaitsevat Asolanväylällä n. 3 minuutin kävelymatkan päässä. Pysäkeiltä pääsee lähes jokaiseen ilmansuuntaan. Asolanväylän pysäkeillä pysähtyvät sekä Vantaan sisäisen liikenteen että seutuliikenteen linja-autot 574, 587, 623(K), 625, 633(N), 735 ja 973.

Lentokoneella

Maamme päälentoasema, Helsinki-Vantaan lentoasema, sijaitsee palokunnalta 11 kilometrin päässä, joten myös pitkämatkalaisten on helppo tulla lentoasemalle, hypätä P-junaan ja vaihtaa Leinelässä bussiin 625.

Kartta