Kannatusjäsenet

Haluaisitko liittyä palokuntaan, mutta sinulla ei ole aikaa aloittaa uutta harrastusta? Siinä tapauksessa sopivin ratkaisu sinulle voisi olla kannatusjäsenyys.

Palokunnalla on toimivien jäsentien lisäksi kannatusjäseniä. Kannatusjäsenet ylläpitävät jäsenyyttään maksamalla vuotuisen jäsenmaksun. Kannatusjäseneksi hyväksytään henkilöjäsenten lisäksi yhteisöjäsenet (mm. yritykset, yhtiöt, yhdistykset ja järjestöt). Kannatusjäsenmaksuista saadut varat käytetään palokunnan toimintaan.

Kannatusjäseneksi vain 10 eurolla

Kannatusjäsenen vuosimaksu vuodelle 2019 on vähintään 10 euroa. Voit halutessasi maksaa myös suuremman summan. Kannatusjäseneksemme pääset täyttämällä jäsentietolomakkeen ja maksamalla haluamasi summan tilillemme alla olevilla tiedoilla. Vain maksettu jäsenmaksu vahvistaa liittymisen.

Tilinumero: FI50 2001 1800 0300 69 (NDEAFIHH)
Saaja: Asolan Vapaaehtoinen Palokunta ry
Viite: 13424
Summa: vähintään 10,00 €

Älä vain maksa. Täytäthän myös lomakkeen, jotta kannatusjäsenyytesi rekisteröityisi.

Jos kannatusjäsen ei irtisano jäsenyyttään vuoden 2019 loppuun mennessä, hänelle toimitetaan jäsenmaksulomake vuoden 2020 jäsenyydestä valitsemallaan tavalla. Kannatusjäsenyyden voi irtisanoa yhteydenottolomakkeella.

Kannatusjäsenen oikeudet ja velvollisuudet

Kannatusjäsen on velvollinen maksamaan säädettyä jäsenmaksua. Mikäli hän muistutuksesta huolimatta jättää maksunsa maksamatta, palokunnan hallituksella on oikeus erottaa hänet palokunnasta.

Kannatusjäsenellä on oikeus osallistua palokunnan kokouksiin, joissa hänellä on läsnäolo- ja puheoikeus. Sääntömääräisiä kokouksia on vuodessa 2 kpl, keväällä ja syksyllä.